Wij zijn Wear Clint

Eigen ontwerp

Wij zijn Atelier Clint en wij verkopen eerlijke, Hollandse sieraden volgens een helder concept.

Eerlijke materialen

De sieraden zijn gemaakt van 'eerlijke' materialen als tuigleer, staal en rubber. Even simpel als comfortabel. En ze kunnen ook best wel tegen een stootje.

Dutch Design

Het is Dutch design zoals Dutch design hoort te zijn: in Nederland ontworpen en volledig in Nederland gemaakt. 'Made in Holland' dus.

Fysieke winkel

Je bestelling wordt standaard gratis thuisbezorgd. Wil je liever komen passen? Wij hebben een echte winkel. Is het een kado? Wij pakken het voor je in. Heb je vragen of wil je gewoon een keer met ons praten? Bel 026-4464470.

Sinds 1999
een gouden duo

Wat wij doen

Wij ontwerpen en maken eerlijke, Hollandse sieraden. Het concept is helder: creëer zelf een unieke look voor iedere gelegenheid!

De basis van ieder sieraad is uitwisselbaar met andere materialen en kleuren waardoor vrij eenvoudig een nieuwe look ontstaat.

Waar wij voor staan

Wear Clint is een 100% Nederlands bedrijf. Voor ons telt: in Nederland ontworpen en volledig in Nederland gemaakt. 'Made in Holland' dus.

Onze sieraden zijn gemaakt van 'eerlijke' materialen. Ze moeten tegen een stootje kunnen. En mocht er toch iets mee aan de hand zijn, dan doen we niet moeilijk. Wel zo eerlijk!

Gouden duo

Clint van Schaik Hét creatieve brein & goudsmid

Tim van de Molengraft Meer op de achtergrond

Wat zijn onze drijfveren

Wat is er mooier dan iedere dag datgene te mogen doen waar je blij van wordt. Wat je talenten aanspreekt. En je zingeving geeft.

Passie

In de Van Dale staat bij passie ondermeer 'hartstochtelijke liefhebberij'. En zo is het maar net. Hoe gelukkig ben je als je iedere dag opnieuw bezig mag zijn met het mooie en bijzondere vak van goudsmid. Van je hobby je werk maken. Wat wil een mens nog meer!

Creativiteit

Iedere dag vol overgave aan de slag met het scheppen van nieuwe dingen. Specifiek voor een individu of juist met een veel groter en breder publiek in het achterhoofd. Je niet uit het veld laten slaan en voor ieder obstakel een oplossing verzinnen. Wat een heerlijk gevoel als het is gelukt!.

Kwaliteit

Bij alles wat we doen staat kwaliteit bovenaan. Voor ons betekent kwaliteit niet alleen het verwerken van goede, eerlijke materialen. Het gaat nog veel verder. Kwaliteit is ook een eerlijk advies, een goede klachtafhandeling. Kwaliteit zit in alles!

Ons 'kantoor'

Hier kun je ons doordeweeks vinden. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Maak een afpsraak