Dutch design & Made in Holland

Wij zijn Atelier Clint en wij verkopen eerlijke, Hollandse sieraden volgens een helder concept. De sieraden zijn gemaakt van 'eerlijke' materialen als tuigleer, staal, rubber en edelstenen. Even simpel als comfortabel. En ze kunnen ook best wel tegen een stootje. Het is Dutch design zoals Dutch design hoort te zijn: in Nederland ontworpen en volledig in Nederland gemaakt. 'Made in Holland' dus.

Creëer zelf een unieke look voor iedere gelegenheid

Met Wear Clint sieraden ben je in staat om voor iedere gelegenheid - heel eenvoudig - je eigen look samen te stellen. Neem bijvoorbeeld de 'Basic' armbanden. De Basics bestaan uit twee los te combineren onderdelen: een verwisselbaar slot, 'Grip' genaamd en een losse band, die we 'Skin' noemen. De Skins zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. En dat betekent dat je met 1 Grip eindeloos veel Skins kan dragen. Goede basics en ook nog eens voor een betaalbare prijs. Daarnaast kun je de Basics combineren met onze unieke armbanden van edelstenen om je eigen look helemaal compleet te maken.

Wij zijn er voor jou!

Geef via ons contactformulier je wensen aan. Is het een kado? Wij pakken het voor je in. Wil je een gravure in de Grip? Geef het aan. In ieder geval wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Wil je liever komen passen? Wij hebben een echte winkel.